Intelikids Story

Intelikids

A fost odata ca niciodata o incapere rece, fara culoare in pereti. In mijlocul ei se afla un scaun cu manere metalice capitonate cu plastic maroniu. Inauntru mirosea puternic. A frica, aveau sa identifice vizitatorii mai tarziu. In aceasta incapere se afla mereu un om cu ochi cercetatori. Cand vizitatorii intrau, pe rand, apretati de emotie, omul isi acoperea fata si isi tragea manusile. Vizitatorii ramaneau cu gura cascata. Iar omul atat astepta. (Daca nu ramaneau cu gura cascata, atunci il auzeau spunand una dintre ingrozitoarele lui expresii favorite: „gura mare” sau „spune Aaa”).

 

Animale 3

Degeaba li se spunea ca dentistul e un personaj pozitiv. Unii n-au inteles niciodata. Altii doar cand au mai crescut. Dintre acestia, cativa au devenit pasionati de aceeasi profesie, dar si hotarati sa schimbe povestea. Ne numaram printre ei si va uram bine ati venit la INTELIKIDS, locul in care intelegem cat de important este sa-i facem pe cei mici sa se simta bine in pielea lor. Sa ii tratam cu profesionalism, dar si cu un zambet incurajator.

Nici n-ar putea fi altfel. In definitiv, tot aici ii aducem si pe ai nostri!

INTELIKIDS, casa Zanei Maseluta

Animale 2

Odata cu deschiderea diviziei pentru copii, INTELIDENT devine clinica ce ofera servicii stomatologice complete. Suntem bucurosi sa tratam toata familia, de la copii la bunici, la standarde profesionale internationale, in conditii de confort maxim.

 

Astfel, in completarea celorlalte servicii ale clinicii, INTELIKIDS isi propune sa devina un fel de Casa a Zanei Maselute, unde sa puteti gasi pentru micutii dumneavoastra servicii ireprosabile, o atmosfera tot mai prietenoasa pentru ei si, nu in ultimul rand, sfaturi utile pentru dezvoltarea unei dentitii frumoase. Va stam alaturi chiar si in timpul sarcinii cu informatii despre cum pot fi prevenite problemele dentare la copii inca de la nastere.

Pentru zambetul fiecarui copil ne dezvoltam profesional continuu, respectand 3 directii de actiune:

Preventie

Intelikids

Dintii sanatosi sunt esentiali pentru o copilarie fericita. Ne dorim un start bun pentru ei, iar primii ani de viata sunt foarte importanti pentru o buna dezvoltare dentara a copiilor. Stim ca preventia este mai buna decat orice tratament si cel mai bun lucru pe care il putem face pentru copii este sa-i invatam cum sa previna problemele dentare inainte de a aparea. Ne folosim toate cunostintele si progresele actuale facute in profilaxia dentara pentru a ne asigura ca micutii cresc cu o dentite puternica si sanatoasa.

Fara jumatati de masura

Pentru copii, stim ca parinti, doar ce-i mai bun! De la informarea asupra ultimelor descoperiri in domeniu, asigurand cea mai buna pregatire teoretica si practica, pana la materiale de cea mai buna calitate si pana la aparatura de generatie noua. Copiii au nevoie de dinti puternici pentru a mesteca, pentru a vorbi clar si pentru a avea un zambet sanatos. Si nu facem niciun compromis pentru asta. Nu ne jucam cu viitorul dentitiei lor.

Prietenosi

Animale InteliKids

Dar ne jucam cu ei. Ii primim intr-o atmosfera prietenoasa si confortabila, in care peretii veseli le apropie inca o data persoanje preferate din desene animate, lucram cu ei cu calm si caldura, le raspundem la intrebari si avem o vorba buna mereu pentru ei. Ne preocupa foarte mult tratamentul profesional al dentitiei lor si facem totul pentru zambetele lor, dar nu uitam sa le zambim la randul nostru. Pentru confortul lor psihologic, suntem asa cum ne-am dorit si noi dentistii cand eram mici, prietenosi.