Povestea INTELIDENT

Povestea INTELIDENT reflecta cu fidelitate personalitatea unui brand deschis dialogului real si onest cu consumatorii sai. Ea este cheia intelegerii scopurilor pe care ne propunem sa le atingem de-a lungul acestei calatorii.

Viziune

INTELIDENT isi propune sa fie prima alegere a oricarui pacient interesat sa previna si sa isi trateze orice problema stomatologica intr-un mod inteligent, refuzand sa urmeze fara discernamant trenduri ale momentului.

Misiune

Ne propunem sa fim clinica stomatologica unde pacientii descopera echilibrul perfect intre profesionalismul medicilor, calitatea de necontestat a materialelor si aparaturii si flexibilitatea planurilor de tratament adaptate inteligent la nevoile clientilor, fara utilizarea unor metode costisitoare, invazive si deloc necesare.

Valorile in care credem

 

Flexibilitate

Fiecare plan de tratament este adaptat special problemelor fiecarui pacient si poate fi ajustat oricand in functie de evolutia lui. Inclusiv la nivel financiar.

De incredere

Avem aparatura performanta, folosim intotdeauna materiale de cea mai buna calitate, avem medici de prima mana si, nu in ultimul rand, avem “mana usoara”. Vorbim clar, concis si fara ocolisuri si intotdeauna ne tinem de cuvant. Pacientii nostri vin cu inima usoara si stiu ca se pot baza pe noi. Suntem de incredere.

Empatie

Inainte de orice, nu doar ii auzim, ci ii ascultam atent pe pacientii nostri. Apoi analizam problema din perspectiva lor si ii tratam asa cum am vrea sa fim noi tratati. Succesul nostru se bazeaza pe faptul ca, un timp, noi devenim voi.

Loialitate

Dam valoare relatiilor indelungate. Ne dedicam priceperea construirii unor tratamente eficiente, oferim sfaturi si planuri de preventie la cele mai mici preturi, executam controale periodice si proceduri de intretinere. Suntem loiali clientilor nostri; iar loialitatea lor este rasplatita la noi.

Performanta

Cautam incontinuu, fara oprire, cele mai bune metode de tratament, formam cele mai noi planuri si scheme de intretinere si preventie, aducem cele mai bune materiale si ne bazam pe o echipa de doctori stomatologi de top. Ne punem la contributie mai mult decat freza.