Dr. Irina CRACIUN - Medic Specialist Ortodontie
Dr. Irina CRACIUN - Medic Specialist Ortodontie
Dr. Irina CRACIUN - Medic Specialist Ortodontie

Dr. Irina CRACIUN

Medic Specialist Ortodontie

In timpul facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, Irina Craciun a acordat tot interesul curriculei de pregatire, motiv pentru care a absolvit pe pozitia a 4-a.
A urmat specializarea Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, intrand in cadrul programului de rezidentiat cu a doua medie pe tara.
A continuat pregatirea in specialitate cu urmatoarele:
– Curs “Ortodontie practica” (Dr. Adina Sirbu, Dr. Andrei Iacob, Dr. Bogdan Geamanu), Bucuresti, 2020;
– The 11 th Congress of the Romanian Association for Excellence in Orthodontics – Orthodontics in Digital Era – New Challenges, Timisoara, 18 th- 20 th November 2021;
– “FACE 2 years Advanced Orthodontics International programme” (Dr. Domingo Martin, Dr. Alberto Canabez, Dr. Renato Cocconi), Cluj-Napoca, January 2023;
– “FACE International Meeting”, Bucuresti, 22-24 Iunie 2023;

La acestea se adauga participarea la alte numeroase cursuri, avand subiecte precum Articulatoare, Articulatia temporo-mandibulara, Medicina dentara regenerativa, Implantologie, Restaurari dentare estetice directe si indirecte, pentru imbunatatirea cunostintelor profesionale si pentru facilitarea colaborarilor interdisciplinare.
“O mentiune speciala este privilegiul pregatirii sub indrumarea domnului doctor Andrei Iacob caruia ii datorez toata recunostinta.”
“Ortodontia presupune medicina, biomecanica, arta si organizare simultan, domenii ce ma caracterizeaza deplin. Consider ca detaliile fac diferenta si ridica nivelul calitatii vietii, iar in domeniul acesta sunt norma profesionalismului.
Ma definesc respectul fata de medicina si pacient, altruismul medical si benevolenta, scopul de a oferi un tratament ce urmareste beneficiul deplin al pacientului, autodepasirea continua, actualizarea cu evolutia teoretica, practica si tehnologica a domeniului de activitate.
Pe plan personal ma dedic familiei mele, dansului ca performanta si hobby si unei vieti bazate pe echilibrul dintre planurile psiho-emotional/alimentar/fizic.”
“Sinceritate, iubire si disciplina pentru excelenta.”