Noi vom oferi pacientilor acelasi tip de ingrijire pe care l-am dori pentru noi si familiile noastre.

Abordarea noastra implica mult mai mult pacientul si presupune ajutorul acordat acestuia pentru a conserva dintii sai naturali, pentru a preveni problemele si a optimiza functia lor.

Vom asculta pacientul si vom lucra impreuna cu el pentru realizarea obiectivelor sale. Apoi, vom aduna toate informatiile medicale necesare si vom elabora o evaluare dentara cuprinzatoare, folosind cea mai avansata tehnologie in domeniu.

Vom implica pacientul in aceasta evaluare si vom discuta cu el rezultatele acesteia, astfel incat pacientul sa fie constient despre starea sa de sanatate orala.

Apoi vom prezenta pacientului un plan proactiv cu optiunile de tratament. Functia acestui plan este nu numai de a rezolva punctual problemele pacientului, ci mai ales de a preveni aparitia viitoarelor afectiuni. Noi vom recomanda intotdeauna solutiile cele mai durabile si mai naturale si vom informa complet pacientul in legatura cu beneficiile, avantajele, dezavantajele si riscurile asociate cu tratamentele recomandate.

In cele din urma, deciziile finale vor apartine intotdeauna pacientului, insa acesta va fi informat si pregatit sa le ia. Vom oferi pacientului un plan de tratament personalizat, adaptat programului sau si posibilitatilor sale financiare, fara a face insa compromisuri in privinta calitatii serviciilor oferite.

Beneficiile planului personalizat INTELIDENT:

  • Cu acest plan cuprinzator si personalizat, pacientul va fi in masura sa inteleaga si sa participe la propria lui ingrijire orala.
  • Pacientul va avea dinti si gingii mai sanatoase, un zambet mai atractiv si isi va pastra dintii lui naturali pe tot parcursul vietii.
  • Pacientul va petrece tot mai putin timp la dentist, isi va reduce costurile pe termen lung si isi va maximiza starea sa de sanatatea orala.