Tehnologia noastra

In acelasi mod in care noile tehnologii au imbunatatit alte domenii ale medicinii, noile descoperiri in materie de sanatate dentara au adus beneficii incredibile pentru pacienti.

Ca parte a angajamentului nostru de servicii premium de ingrijire dentara, am dotat clinica noatra cu cele mai moderne tehnologii disponibile. Aceste tehnologii ne permit sa punem un diagnostic mai rapid si mai precis, sa anticipam rezultatele inainte de inceperea tratamentului si sa furnizam tratamente mult mai confortabile, sigure si eficiente.

In continuare va prezentam cateva tehnologii de ultima ora utilizate in Clinica.

Straumann®

Sistem de implanturi dentare

Motivele pentru a alege Straumann®

Straumann

Produse pe care poti sa te bazezi. Produsele Straumann si-au demonstrat eficienta pe termen lung prin peste 3000 de studii de cercetare, combinate cu observarea rezultatelor obtinute in practica curenta. Testele mecanice extensive aplicate implanturilor Straumann au dovedit rezistenta net superioara produselor competitorilor. Increderea pe care utilizatorii o au in sistemul de implanturi Straumann a facut ca acest sistem sa fie unul dintre cele mai utilizate in intreaga lume.

Cele mai bune rezultate

  • Peste 4 milioane de implanturi inserate in ultimii 10 ani
  • Garantie de 10 ani la toate implanturile dentare Straumann®
  • Testarea materialelor in cadrul unor laboratoare certificate
  • Materiale extrem de biocompatibile, pentru o osteointegrare optima

Dedicati cercetarii. In colaborare cu clinici de renume, institute de cercetare si universitati din intreaga lume, Straumann® desfasoara o activitate de cercetare sustinuta in domeniul implantologiei orale si al regenerarii tisulare.

Date stiintifice si standarde de calitate

  • 20 ani de documentare clinica a implanturilor
  • peste 5% din profit dedicate cercetarii si dezvoltarii
  • testare extensiva a produselor noi
  • eficienta pe termen lung a produselor
  • parteneriat exclusiv cu organizatia mondiala International Team of Implantology
  • respectarea standardelor internationale de calitate

Polilux Accelerator® Carlo di Giorgi

Sistem de albire a dintilor

Polilux Accelerator

Carlo De Giorgi a realizat POLILUX Accelerator®, un dispozitiv foarte inovativ, care este expresia optima a sistemelor de albire aflate pe piața.Polilux Accelerator® este un tip de lampa specifica pentru cabinet in tratamente de albire profesionala. Lungimea sa de unda de 465 nm si sursa de energie(30.000 mW/cm2) au fost studiate pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil la un tratament unic de 20 de minute.Lampa are un ecran special care permite absorbtia de raze ultraviolete si infrarosii evitand supraincalzirea tesuturilor moi.Acesta este echipat in standard fix cu brat mobil,care permite o pozitionare usoara precum si o utilizare simpla datorita programului automat cu vizualizarea timpilor de lucru, care face Polilux Accelerator® un dispozitiv foarte functional.