Beneficiile implanturilor dentare

Dinti functionali imediat

Straumann face posibil sa avem implanturi dentare si dinti noi, cu functie estetica in zona frontala refecuta chiar de la prima sedinta.

Pastreaza aspectul fetei

Cand pierzi dinti resorbtia maxilarului poate da fetei un aspect de imbatranire. Implanturile dentare pot opri acest proces.

Potrivire si zambet perfect

O coroana ceramica noua sau o punte pe implanturi pot fi realizate astfel incat sa se potriveasca perfect. Este practic greu de deosebit un dinte natural de o coroana artificiala realizata cu materiale si sisteme de ultima generatie.

Mananca ceea ce vrei

Dintii lipsa inlocuiti prin intermediul implanturilor sunt identici cu cei naturali, fiind ancorati ferm, in siguranta in osul maxilar. Acest lucru iti permite sa mananci alimentele preferate, avand sentimentul de confort si incredere.

Salveaza dintii sanatosi

Prin tehnicile conventionale, doi dinti naturali alaturati dintelui lipsa vor fi afectati prin prinderea unei punti. Implanturile dentare elimina necesitatea de a modifica dintii sanatosi.

O solutie de durata

Un implant dentar si o coroana de ceramica ofera o solutie pe termen lung.

Reda stima de sine

O data ce experimentati beneficiile dintilor noi, permanenti, veti avea de asemenea mai multa incredere in propria persoana.