Biomaterialele Geistlich

Biomaterialele Geistlich sunt cele mai bine documentate si cele mai testate produse din stomatologia regenerativa mondiala.

Principiul fundamental dupa care se ghideaza Geistlich este indeplinirea celor mai riguroase standarde stiintifice internationale, cu beneficii clinice remarcabile pentru practician. Materialele de regenerare osoasa si tisulara Geistlich Bio-Oss® si GeistlichBio-Gide® sunt cele mai utilizate si intens testate produse regenerative din industria stomatologica, la nivel mondial.

Biomaterialele Geistlich

Chiar si cele mai recent lansate produse, cum ar fi Geistlich Mucograft® sau Geistlich Mucograft® Seal, beneficiaza de investigatii riguroase inainte de a fi lansate pe piata.
Produsele Geistlich au fost testate si dezvoltate pentru utilizarea in diverse zone terapeutice, in colaborare cu peste 100 de universitati din intreaga lume.

Regenerarea osoasa cu Geistlich Bio-Oss® si Geistlich Bio-Gide®
• Peste 900 de studii stiintifice valideaza eficacitatea biomaterialelor Geistlich Bio-Oss® si Geistlich Bio-Gide®.
• Produsele Geistlich au fost utilizate cu succes la peste 6 milioane de pacienti.
• Experienta clinica de aproape 30 de ani.

Biomaterialele Geistlich

Regenerarea tesuturilor moi cu Geistlich Mucograft®
• In etapa de dezvoltare si testare a matricelor Geistlich Mucograft® si Geistlich Mucograft®Seal au fost implicati peste 150 de chirurgi din 13 tari.
• Acesti experti Geistlich Mucograft® si-au impartasit experienta clinica, in cadrul a 20 de intalniri internationale interactive.
• Pana in prezent, eficienta produselor Geistlich Mucograft® a fost documentata in mai mult de 300 de cazuri clinice cu rezultate urmarite pe termen lung, publicate in 15 jurnale stiintifice independente.

Site oficial Geistlich