Despre implanturile dentare

Ce este un implant dentar ?

Un implant dentar este o piesa mica de titan proiectata sa inlocuiasca radacina unui dinte si sa redea pacientilor aspectul fizic si functia de masticatie, in cazul pierderii partiale sau totale a dintilor. Implanturile dentare pot fi utilizate atat la maxilar cat si la mandibula, care suporta dispozitive protetice, precum dintii artificiali.

Despre implanturi dentare

Prin integrarea in maxilar, acestea permit atat inlocuirea unui singur dinte cat si a unei intregi arcade, sau ca elemente stabilizatoare pentru supraprotezele pe implanturi. Straumann produce implanturi dentare din titan, material biocompatibil si rezistent.

Implanturile dentare sunt de succes ?

u peste trei decenii de experienta clinica si mai mult de un milion de pacienti tratati, coroanele si puntile suportate de implanturile Straumann sau BioHorizons sunt foarte de succes. Statisticile noastre confirma o rata de succes de aproape 95 la suta pentru implanturile individuale* – chiar mai mare pentru puntile pe care le suporta. Implanturile dentare aplicate in urma cu 15 ani functioneaza si astazi !

* Rezultate bazate pe implanturi si punti ramase in functiune dupa o perioada de cinci ani.

Cat costa un implant ?

Tariful inlocuirii dintilor pierduti prin intermediul implanturilor dentare depinde de mai multi factori, printre care numarul de dinti care urmeaza sa fie inlocuiti si numarul de implanturi care sunt necesare. Inainte de efectuarea implantului dentar unele proceduri suplimentare pot fi necesare, astfel incat sa asigure sanatatea pe termen lung a acestuia. De obicei, se percepe un tarif pentru procedura chirurgicala si un alt tarif pentru procedura de realizare a noilor dinti.

Costuri implant dentar

Pentru o estimare mai exacta a costurilor, este necesara o examinare amanuntita din partea medicului dentist, punerea diagnosticului si recomandarea celui mai bun tratament pentru tine.

De ce sa alegeti implanturile Straumann ?

Straumann este liderul inovator in industria dentara pentru ultimii 50 de ani. Solutiile si produsele Straumann sunt de prima linie, oferind atat medicului dentist cat si pacientului, proceduri de tratament eficiente, functionalitate excelenta si foarte bune rezultate estetice.