Terapia de inlocuire a unui dinte care imita naturalul

Daca pierzi radacina unui dinte, actiunea cea mai normala este de a o inlocui. Acest lucru este realizat prin intermediul implanturilor. Avantajele sunt multiple: datorita implantului care se integreaza in os (face corp comun cu acesta), acesta din urma isi mentine topografia naturala si volumul cat mai aproape de cel initial; daca radacina pierduta nu este inlocuita printr-un implant, osul se pierde (se reduce) in timp.

Pentru a inlocui un dinte lipsa fara implanturi, cel mai adesea este necesara realizarea unei punti prin legarea de dintii sanatosi adiacenti. Din acest motiv, acestia vor fi afectati, o parte din dinte fiind indepartata prin slefuire.

Terapie inlocuire dinte

Implanturile dentare au devenit un tratament standard pentru dintii lipsa. Este uimitor modul in care noii dinti pot imbunatati viata unei persoane. Un zambet perfect refacut are puterea de a da unei persoane energie noua si dorinta de viata.

Noi oferim implanturi dentare si solutii estetice pentru rezolvarea definitiva a problemelor legate de dintii lipsa. Cu produsele Straumann sau BioHorizons putem avea implanturi dentare si dinti functionali chiar si intr-o singura sedinta.

Atat in ceea ce priveste implanturile dentare cat si protetica clasica, exista o tendinta clara de reducere a duratei tratamentului, a durerii si disconfortului, cu rezultate estetice cat mai bune. Astfel nu este refacuta doar functia masticatorie, ci si cea estetica si implicit, creste stima de sine a pacientului.