Un singur dinte pierdut

Proceduri pentru inserarea implantului

Daca un singur dinte este pierdut, un implant dentar cu coroana ceramica reprezinta cea mai buna optiune.

Un singur dinte pierdut

 

Intocmai ca un dinte natural, un implant dentar reprezinta baza pentru coroana ceramica. O coroana ceramica pe un implant dentar Straumann inlocuieste intocmai aspectul si functia dintelui pierdut.

Straumann are o istorie de cincizeci de ani de povesti de succes in utilizarea de implanturi dentare si coroane si lider pe piata de implant dentar.

Procedura de tratament PAS CU PAS

Consultatia

Primul pas este vizita la medicul dentist pentru consultatie si pentru a discuta optiunile personalizate de tratament. Primul pas catre dintele nou, este reprezentat de examinarea starii curente de catre medicul dentist pentru a evalua situatia. In timpul consultatiei, medicul dentist iti va prezenta procesul in tratamentul cu implant dentar.

Al doilea pas este faza de pregatire, in care medicul dentist va planifica urmatoarele etape ale procesului. In cadrul acestei faze, medicul dentist va obtine o perspectiva asupra modului in care implantul dentar va fi inserat. Medicul dentist va vedea, prin intermediul radiografiei cu raze X, cum arata osul maxilar/mandibular pentru a determina pozitia pentru inserarea implantului dentar.

Etapa de inserare a implantului

Acesta este pasul in care medicul dentist va insera implantul dentar in os. In aceasta etapa, un dinte provizoriu ii va permite pacientului sa-si desfasoare activitatea aproape ca un dinte normal. Implantul va avea nevoie de cateva luni pentru a se integra in os inainte de parcurgerea urmatoarei etape.

In cadrul acestui proces, se vor efectua urmatoarele proceduri:

  • Pacientul va primi anestezie locala
  • Medicul dentist va insera implantul dentar
  • Medicul dentist va plasa un dinte provizoriu in implantul dentar, astfel incat pacientul sa-si poata desfasura activitatea in timpul procesului de vindecare

Bucurati-va de zambetul nou !

Pacientul va reveni la medicul dentist pentru cimentarea dintelui permanent si va pleca cu un zambet nou atractiv. Dintele nou va arata si va functiona la fel ca un dinte natural. Pacientul va urma igiena dentara uzuala pentru a mentine dintii si gingiile curate si sanatoase.

Dupa ce medicul dentist a constatat ca gingiile s-au vindecat in totalitate, pacientul va reveni la medic pentru ca dintele definitiv sa fie potrivit si cimentat. Medicul dentist se va asigura ca muscatura este corecta si ca pacientul este multumit cu rezultatele obtinute.